ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο έναντι -και όχι σε όλους- στην «Ελλάδα αύριο»

Νέα απεργία

Για άλλο ένα Σάββατο κινδυνεύει να μην κυκλοφορήσει η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» καθώς τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας. Η απεργία κηρύχτηκε  από τις 3 μ.μ. της Πέμπτης, έως τις 3 μ.μ. του Σαββάτου. Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων, καθώς και την αποπληρωμή του δώρου Χριστουγέννων.
Την ίδια ώρα ο εκδότης-διευθυντής της «Ελλάδας αύριο», Σπύρος Τρίψας προσπαθεί να βρει λύση.. ώστε να αποφευχθούν οι κινητοποιήσεις και η εφημερίδα να κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο. Προχθές ο Σπ. Τρίψας είχε υποσχεθεί ότι θα καταβληθεί ένας ολόκληρος μισθός (από τους πολλούς  χρωστούμενους) στους εργαζόμενους. Οπως  έγινε γνωστό όμως, το μόνο που δόθηκε ήταν κάποια χρήματα έναντι (γύρω στα 300 ευρώ) και αυτά όχι σε όλους... Ετσι οι εργαζόμενοι εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν την κινητοποίησή τους, ενώ δεν έλειψαν και οι φήμες για έκδοση απεργοσπαστικού φύλλου.