ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο Γιώργος Σπανός

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου και της ΕΤΕΚΑ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για το λαθρεμπόριο καυσίμων

Προθεσμία για να απολογηθούν κατά ομάδες, το Σάββατο 22/02, την Κυριακή 23/02 και τη Δευτέρα 24/ 02, πήραν από τον ανακριτή Πειραιά, οι 15 συλληφθέντες για την υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, στο οποίο εμπλέκονται συνολικά 24 πολίτες.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ και ανάμεσα τους είναι και ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, είναι η σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση λαθρεμπορία καυσίμων σε βαθμό κακουργήματος, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ενεργητική και..  παθητική δωροδοκία κατ΄έξακολούθηση και κατάχρηση εξουσίας.
Μάλιστα, κατηγορούνται πως είχαν διακινήσει στην αγορά 4,5 εκατ. λαθραίο πετρέλαιο. Τα μέλη του κυκλώματος παρακρατούσαν το ναυτιλιακό πετρέλαιο μετά από ανεφοδιασμό πλοίων ναυτιλιακών εταιρειών και στη συνέχεια μετά από πρόσμιξη με πετρέλαιο κίνησης το διοχέτευαν στα πρατήρια.