ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη κάνει ο Αγγελος του Τ.Τ.

Οι Τούρκοι άφησαν ελεύθερο τον Φιλιππίδη - Εκκρεμεί η δίκη για δεύτερο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε από τις τουρκικές αρχές ο Άγγελος Φιλιππίδης που μετά την τραυματική κράτησή του στο κολαστήριο των φυλακών Μαλτεπέ (στο ίδιο κελί με 8 Σομαλούς) μπορεί πλέον να κάνει τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη.
Ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, παρουσιάστηκε ενώπιον τουρκικού δικαστηρίου, το οποίο έκρινε παράνομη τη σύλληψη και έκδοσή του στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας δικηγόρος του, Αθανάσιος Βαρλάμης, είχε παραιτηθεί από κάθε ένσταση, προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα.
Η απόφαση των Τούρκων αφορά στο πρώτο ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για τον Φιλιππίδη. Εις βάρος του, ωστόσο, εκκρεμεί και δεύτερο ένταλμα, γι' αυτό και ο Φιλιππίδης θα πρέπει να.. 
παραμείνει επί τουρκικού εδάφους, έως ότου εκδικαστεί και η δεύτερη υπόθεση, διαδικασία που αναμένεται να είναι χρονοβόρα.
Ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είχε συλληφθεί με διεθνές ένταλμα στην Κωνσταντινούπολη πριν από 3 εβδομάδες, καταζητούμενος για τα αμαρτωλά δάνεια του Τ.Τ.. Πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον αναφέρουν πως ο Άγγελος Φιλιππίδης προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αμέσως όταν ολοκληρωθεί η δικαστική του «περιπέτεια» στην Τουρκία, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών και να απολογηθεί για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.