ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Άνω - Κάτω στην Ηλιούπολη

Με τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων της Ηλιούπολης, ύστερα από τρεις συσκέψεις προετοιμασίας, ιδρύθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο της πόλης το τοπικό σχήμα με την επωνυμία «ΑΝΩ – ΚΑΤΩ στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, Αριστερή Ανατρεπτική Κίνηση».
Η Κίνηση απαρτίζεται από εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές και νέους, συνταξιούχους και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς και διαχειριστές της εξουσίας (δημοτικής και κεντρικής). Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Η Κίνηση φιλοδοξεί να φέρει ένα νέο αέρα ανατροπής στην πόλη, στηρίζοντας τους διεκδικητικούς αγώνες των εργαζομένων και των κατοίκων στη δουλειά, στην εκπαίδευση, στην Υγεία, στην..  καθαριότητα και στους πράσινους ελεύθερους χώρους, στον πολιτισμό και τη δημιουργία, στη δημοκρατία. Θέλουμε να συμβάλουμε στο ξεδίπλωμα, στην ανάπτυξη και στην νικηφόρα έκβαση  κινηματικών γεγονότων ,στην γειτονιά αλλά συνολικότερα. Πιστεύουμε πως η συμμετοχή των κατοίκων στην λήψη αποφάσεων είναι προυπόθεση και αναγκαία συνθήκη για μια αξιοβίωτη ζωή, σε μια ανθρώπινη πόλη (για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι για το κέρδος) με σεβασμό στο περιβάλλον και στον μεγάλο βουνίσιο γείτονά μας, τον Υμηττό.»