ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτελικό ρόλο ο Σεραφείμ Κοτρώτσος στο Action 24

Επιτελικό ρόλο στο Action 24 αναλαμβάνει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος που πρόσφατα απολύθηκε από τον όμιλο Χατζηνικολάου - Κουρή (Real  fm και Real News) αφού προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο.
Η αναβάθμιση του Κοτρώτσου στο κανάλι του Διονύση Παναγιωτάκη έρχεται σε μια στιγμή που ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24 αλλάζει και στο πρόγραμμά του προστίθενται νέες εκπομπές που ανανεώνουν το ενημερωτικό και αθλητικό χαρακτήρα του σταθμού. Σχετικά με όλα αυτά τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του σταθμού Διονύσης Παναγιωτάκης θα ανακοινώσει το νέο πρόγραμμα που θα εμπλουτιστεί με ονόματα εκπλήξεις.
Την ίδια ώρα  κάτι πολύ περίεργο συνέβη το πρωί στον Real fm και ενώ ήταν σε εξέλιξη η εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου. Την ώρα που μιλούσε ο ίδιος και διάβαζε μηνύματα ακροατών για το ΕΣΡ, εντελώς ξαφνικά έπεσε το σήμα του Real fm ο οποίος σταμάτησε να μεταδίδεται και διαδικτυακά.
Κάποιοι έκαναν λόγο για κατάρες και κακό μάτι καθώς ο ραδιοσταθμός των Χατζηνικολάου - Κουρή πάει «σφαίρα». Φτου - φτου σκόρδα!..

Υ.Γ Το σπίτι της συζύγου του Δ. Παναγιωτάκη, Ελένης Κούρκουλα - πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ, είναι πάντα ανοιχτό στον Ευ. Βενιζέλο και τους βουλευτές του που συχνά - πυκνά το προτιμούν για τα δείπνα τους.