ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Star: θέλουν τον Χατζηνικολάου συμπαρουσιαστή της Μάρας

Η κακή πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star οδηγεί σε αλλαγή του προσανατολισμού και της «συνταγής» που προβλέπει  μεγαλύτερη δόση στις ειδήσεις lifestyle περιεχομένου. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει ενημερωθεί κι ο Νίκος Χατζηνικολάου που είναι σύμφωνος με τον επανασχεδιασμό του δελτίου. Το ενδιαφέρον όμως στοιχείο είναι ότι ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται το έδαφος με συζητήσεις και συσκέψεις, για «δίδυμο» παρουσιαστών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η πρόταση πάνω στην οποία δουλεύουν οι επιτελείς του καναλιού της Νέας Κηφισιάς είναι η περαιτέρω αξιοποίηση του Νίκου Χατζηνικολάου που τον θέλουν να εμφανίζεται ως συμπαρουσιαστής στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέας.
Η εμπλοκή Χατζηνικολάου στο δελτίο ως παρουσιαστή κι όχι ως σχολιαστή κρίθηκε πως στην.. παρούσα συγκυρία, είναι αναγκαία στο πλαίσιο των ανακατατάξεων στη δομή της ενημέρωσης στην οποία προσανατολίζεται το Star. Στόχος των ιθυνόντων, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, είναι παράλληλα με την αύξηση της Lifestyle δόσης κι ενόψει της διπλής κάλπης του Μαίου, να υπάρχει και σοβαρή πολιτική παρουσίαση στο γυαλί την οποία θεωρούν πως μόνο ο Χατζηνικολάου μπορεί να εγγυηθεί.
Από την άλλη πλευρά ο εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου φαίνεται να εμμένει στην αρχική του απόφαση ότι δηλαδή δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στον ρόλο του παρουσιαστή ειδήσεων και μάλιστα σε ρόλο συμπαρουσιαστή της Μάρας Ζαχαρέα.