ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«O Κοντομηνάς δεν έχει λόγο για να ανησυχεί»

Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση με τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ

Σε μαζικές διώξεις από χθες το βράδυ για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου. Τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί είναι σε βάρος μελών της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μελών επιτροπών που ενέκριναν τα επισφαλή δάνεια αλλά και επιχειρηματιών που τα έλαβαν έχουν εκδοθεί τα εντάλματα.
Στην έρευνα περιλαβάνεται και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος νοσηλεύεται.. φρουρούμενος σε ιδιωτική κλινική. Σε δήλωση που διαρρέουν κύκλοι του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha  αναφέρεται: «Ο πρόεδρος του Alpha δεν είχε ενημερωθεί για την υπόθεση. Δεν έχει λόγο να ανησυχεί  και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Tο δάνειο έχει ληφθεί σύμφωνα με τις τραπεζική πρακτική και νομιμότητα και δεν υπάρχει παρανομία. Το δάνειο εξυπηρετείται και οι εγγυήσεις που έχουν δοθεί είναι προσωπικές και υπερβαίνουν το ύψος του δανείου. Μόλις λάβει γνώση του κατηγορητηρίου θα υπάρξει κανονική ανακοίνωση».