ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Καμένο χαρτί ο Κωστόπουλος για το Mega

Το πήραν απόφαση πλέον στο Mega ότι τα νούμερα Κωστόπουλου δεν πρόκειται με τίποτε να ανέβουν και αποφάσισαν να ασχοληθούν με... σοβαρότερα πράγματα.
Βλέποντας ότι η ψαλίδα με τον ΑΝΤ1 είναι τεράστια και δεν πρόκειται να μειωθεί με κανένα από τα διαθέσιμα τρικ, τα στελέχη του μεγάλου καναλιού που είναι υπεύθυνα για το «Πρωινό mou», Έλενα Κατραβά και Μιχάλης Σούπος το έχουν εγκαταλείψει και -όπως γράφει το enimerosi24 (εδώ)- ασχολούνται μόνο με την προετοιμασία του «Just the two of us».
Στο MEGA αν και αργά διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος. Δηλαδή ανακάλυψαν ότι επέλεξαν το λάθος πρόσωπο με αποτέλεσμα στην πορεία να τον εγκαταλείψουν. Βέβαια, δεν έχουν τώρα δυνατότητες.. 
να διορθώσουν το λάθος… Διότι – επιπλέον, σημειώστε άρχισαν να διαφαίνονται όλες οι αδυναμίες, όπως για παράδειγμα το αταίριαστο της παρέας που «έχτισαν» για να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού προγράμματος. Τώρα οι λεπτομέρειες του τύπου, ο Κωστόπουλος δεν είναι ο εαυτός του, η Μπαλατσινού δεν κάνει επαφή, έχουν ελάχιστη αξία...