ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Με δανεικό λαπ-τοπ η Ελλη Στάη στην πρεμιέρα του Τhe Toc

«Γειά σας, γειά σας! Εδώ ειμαστε.! Τοc.gr, Toc tv, newsroom, δηλαδή η δημοσιογραφική σύσκεψη που κάνουμε για να αποφασίσουμε τα θέματα της ημέρας. Θα μπαίνετε μαζί μας στη σκέψη των δημοσιογράφων. Είμαστε εδώ με μεγάλη ειλικρίνεια και μεγάλη δύναμη.
Λοιπόν,  καλορίζικο! Εμείς θα είμαστε εδώ με τον κόσμο του διαδικτύου με τον όποίο θα μιλάμε ανελλιπώς και αδιακόπως ».
Με τα παραπάνω λόγια της παρουσιάστριας Ελλης Στάη ξεκίνησε το βίντεο από το newsroom, με τους συνεργάτες της (Ταγματάρχης, Λειβαδάρη, Ζαγοριανίτης κλπ) να εύχονται «καλή αρχή και καλή τύχη».
Η Στάη με δανεικό λαπ τοπ -όπως (την) είπε στη Νικόλ- έβγαλε  το νέο σάιτ της στον αέρα του.. διαδικτύου μετά από αναμονή πολλών εβδομάδων.
Το http://www.thetoc.gr/ που ετοιμαζόταν εδώ και πολύ καιρό, είναι on line από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Λιτό με στοχευμένες ειδήσεις και τηλεοπτικό newsroom με την ίδια την Στάη  να παρουσιάζει και να ενημερώνει. Ταυτόχρονα όμως και να ενημερωνεται live από τη δημοσιογραφική ομάδα του The TOC η οποία επιλέγει και αναλύει τα θέματα της ημέρας.
Μια πρωτοποριακή και πρωτότυπη ιδέα με ειδήσεις και στα Αγγλικά. Καλή τύχη κι από εμάς