ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«H 17N έκλεισε τον κύκλο της»

Τι λένε μέσα από τις φυλακές οι Δ. Κουφοντίνας και Σάββας Ξηρός

 «H 17N έκλεισε τον κύκλο της». Τα μέλη της οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας και Σάββας Ξηρός συμφωνούν σε αυτό το σημείο και στέλνουν μήνυμα μέσα από τις φυλακές στον Χριστόδουλο Ξηρό.
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν» σημειώνει ο Δ. Κουφοντίνας σε μήνυμα που που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, τονίζοντας: «Οφείλω να προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση και προς οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικητή, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της».
Από την πλευρά του ο Σάββας Ξηρός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, είπε πως..
«η ιστορία της 17Ν έχει κλείσει τον κύκλο της, αυτό φάνηκε από τη δίκη όπου το κάθε ένα από τα μέλη της οργάνωσης τράβηξε τον δρόμο του". Ο καταδικασθείς για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Σάββας Ξηρός υποστήριξε ότι αδελφός του Χριστόδουλος «είναι σε θανάσιμο κίνδυνο εκεί που βρίσκεται», ότι «δεν υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν» και πως «το μόνο ασύλληπτο μέλος είναι το ακρωτηριασμένο χέρι του».