ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο Ψυχάρης βρήκε λεφτά κι ο Μεμής βγαίνει στη σύνταξη!

Τελικά φαίνεται πως ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός που διοικεί ο Σταύρος Ψυχάρης αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει!..
Κι αυτό γιατί ο εκδότης σε μια δύσκολη περίοδο για τον κλάδο των media, φαίνεται πως βρήκε βιώσιμη λύση για τον ΔΟΛ. Οπως διαρρέουν άνθρωποι της Μιχαλακοπούλου, ο Ψυχάρης εξασφάλισε χρηματοδότηση για την απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού για περίοδο τουλάχιστον ενός χρόνου. Βρήκε δηλαδή χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα, τη μισθοδοσία και τις προσφορές.
Τώρα τα χρήματα είτε τα έβαλε ο ίδιος (ένα μέρος τους) είτε του τα δάνεισε ο Κουβουτσάκης, είτε εξασφάλισε το ομολογιακό δάνειο που κυνηγούσε, είναι κάτι που ουδόλως ενδιαφέρει τους εργαζόμενους. Αυτό που ενδιαφέρει είναι πως ο Ψυχάρης δεν έχει βγάλει από το πλάνο του τις περικοπές σε μισθούς και κυρίως σε προσωπικό... Ολοι περιμένουν το τέλος Ιανουαρίου για να δουν τι θα γίνει με τις απολύσεις και ήδη το θέμα.. 
συζητείται σε κλειστά γραφεία αλλά και στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου...
Εκείνο πάντως που προκαλεί έκπληξη και θεωρείται από τα απίστευτα της Μιχαλακοπούλου είναι η πληροφορία πως ο εργασιομανής διευθυντής της εφημερίδας Τα ΝΕΑ βγαίνει στη σύνταξη! Ο «εργάτης» (όπως τον αποκαλούν συνάδελφοί του) Χρήστος Μεμής, που πρώτος έμπαινε στα γραφεία του ΔΟΛ και τελευταίος έφευγε, φαίνεται πως έχει κουραστεί -κυρίως ψυχολογικά- με όλα αυτά που συμβαίνουν στον δημοσιογραφικό Οργανισμό του Ψυχάρη. Κυρίως λέγεται πως τον έχει κουράσει η ιστορία με τις συνεχείς απολύσεις και περικοπές καθώς αδυνατεί να κάνει σωστά τη δουλειά του κάτω από τέτοιες συνθήκες.« Εχουμε να κάνουμε με ανθρώπους κι όχι με νούμερα, δεν βγαίνει έτσι το πράγμα» φαίνεται να λέει ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με στενούς συνεργάτες του. Βέβαια ένας ακόμη λόγος που ο (57χρονος) Μεμής έσπευσε να  κάνει τα χαρτιά του προς συνταξιοδότηση, είναι οι προθεσμίες για να μην τον πιάσουν τα νέα μέτρα με τις μειωμένες συντάξεις και το «ψαλιδισμένο» εφάπαξ...