ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Παραδόθηκε ο κουρέας του Χριστόδουλου Ξηρού

Του ειδικού συνεργάτη / blob

Με δάκρυα στα μάτια παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στη ΓΑΔΑ ο Παντελής Τελής που ομολόγησε στον εμβρόντητο αστυνομικό "είμαι ο κουρέας του Χριστόδουλου Ξηρού".
Σύμφωνα με πληροφορίες του Μπλομπ, ο κ. Τελής ομολόγησε στους άντρες της αντιτρομοκρατικής πως λίγο πριν γυριστεί το γνωστό βίντεο ο Χριστόδουλος Ξηρός του ζήτησε να τον κουρέψει "μοναστηριακά κατσαρολικιώτικα" για να στείλει έτσι ένα μήνυμα αντίστασης στη δικτατορία της μόδας και του μνημονίου.
"Έχω κουρέψει τη Μιμή Ντενιση και έχω φτιάξει τη χαίτη του Στάθη Ψάλτη, δεν ήθελα να το κάνω αλλά με απείλησε πώς όταν επικρατήσει η επανάσταση θα με στείλει να κάνω ανταύγειες στα γουναράδικα, δεν ξέρω τι εννοούσε αλλά φοβήθηκα πολύ" είπε στην ομολογία του.
Πηγές της ΕΛΑΣ εκτιμούν πως ο Ξηρός ήθελε να στείλει ένα μήνυμα σε.. παλιούς συμμαθητές του που στο σχολείο τον κορόιδευαν με το σύνθημα "τα λούμπεν κοριτσάκια γουστάρουν τον Χριστόδουλο τον μπουκλάκια".