ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Το απωθημένο της Λένας με τον Λίο

«Σε είδα και αηδίασα Λεονάρντο». Μια και καλά προκλητική φράση αρσακειάδας σε λεύκωμα. Που προφανώς η Λένα Διβάνη φιλοδοξεί να την διαβάσει ο ίδιος ο Λεονάρντο (Ντι Κάπριο) εφ' όσον του απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο, γιατί η γνωστή διανοούμενη σε ένα επικό ντελίριο επηρμένης άγνοιας, μάλλον πιστεύει ότι τον έχει follower στο twitter. Παραλήρημα καραμπινάτο δηλαδή από την αρχή (δεν το λέω εγώ, ρωτήστε ψυχιάτρους για τα συμπτώματα).
Ενδεικτική του οίστρου της και της μάλλον καταπιεσμένης απέναντι του, ερωτικής της επιθυμίας, η πρώτη της πρόταση: «Ποια; Εγώ που σε πρωταγάπησα φανατικά όταν ήσουν 15 χρονών, σε λέγανε Γκίλμπερτ Γκρέι και σε έτρωγε κάτι από μέσα σου».
Επομένως η κυρία Διβάνη, με δική της ομολογία έχει απωθημένο μαζί του από όταν ο Λίο ήταν.. τεκνό. Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή υποθέτω πως ο Λίο ποτέ δεν της έκατσε, και το σαράκι μεγάλωσε.
Η Λένα Διβάνη αυτή τη φορά δεν τα βάζει με τον 19χρονο Θανάση και τους «τζαμπατζήδες» λεωφορείων αλλά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι ο ΤΑΖ (Τάσος Θεοδωρόπουλος) παρακολουθεί και σχολιάζει (εδώ) θαμπωμένος την αναβάθμιση της...