ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι φίλοι ενισχύουν τον Ψυχάρη με ζεστό χρήμα

Σιγή ιχθύος για τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση στον ΔΟΛ

Ανεξάρτητα από το τι έχει ακουστεί μέχρι τώρα για τον νέο δερβέναγα του ΔΟΛ, Παναγιώτη Κουβουτσάκη και τι του καταλογίζουν, όλοι συμφωνούν πως μετά την έλευσή του στη Μιχαλακοπούλου ομαλοποιήθηκε η διαδικασία των πληρωμών!
Αρκετοί εργαζόμενοι φοβόντουσαν ότι τον Δεκέμβριο θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά τελικά δώρο και μισθός καταβλήθηκαν κανονικά στην ώρα τους. Την ίδια ώρα ο Π. Κουβουτσάκης, καθώς και άλλα στελέχη του συγκροτήματος ισχυρίζονται δημοσίως ότι η κατάσταση σταθεροποιείται όχι μόνο στο επίπεδο πληρωμών, αλλά και με τις απολύσεις! Παρόλα αυτά, φήμες μιλούν για νέο γύρο απολύσεων τις επόμενες μέρες.
Πάντως, σχετικά με τις πληρωμές – από το ρεπορτάζ πληροφορούμαστε ότι μετά τις «ενέσεις».. 
Κουβουτσάκη, υπήρξε και νέα «φιλική συμμετοχή» στα ταμεία του ΔΟΛ, από ισχυρό οικονομικό παράγοντα που διατηρεί πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με τον Σταύρο Ψυχάρη.
Τέλος, το κρίσιμο ζήτημα των επόμενων ημερών στον ΔΟΛ θα είναι η υπογραφή της νέας επιχειρησιακής σύμβασης για την οποία η διοίκηση του οργανισμού τηρεί σιγήν ιχθύος!
- πηγή: enimerosi24