ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τα καλύτερα για την Ελευθεροτυπία έρχονται

Παρασκήνιο με νέους διευθυντές και συντάκτες

O δημοσιογράφος Χρήστος Ν. Κώνστας ανέλαβε διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας Παρασκήνιο, η οποία βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης καθώς επανασχεδιάζει το περιεχόμενο και τη διάταξη της ύλης ενώ επενδύει και σε νέες συνεργασίες.
 Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο τύπου που μας εστάλη χωρίς όμως να αναφέρει τι απέγινε ο παλιός διευθυντής Γιάννης Ντάσκας, τον οποίο αν ενθυμείστε ήθελε διακαώς στην Ελευθεροτυπία ο νεόκοπος εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος. Τα στελέχη και οι συντάκτες της «Ε» είχαν τότε αντιδράσει στο ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο ο Ντάσκας στην εφημερίδα, αλλά φαίνεται πως.. τελικά δεν θα το αποφύγουν.
Μετά την παραίτηση δύο διευθυντών (Παναγόπουλος, Τετράδης) φαίνεται πως τελικά ήρθε η ώρα του Γιάννη Ντάσκα στην Ελευθεροτυπία καθώς ο έμπειρος δημοσιογράφος, όπως μας είπαν, ξεκίνησε ήδη συνεργασία με τον Οικονομόπουλο. Τα καλύτερα για την εφημερίδα της Μίνωος έρχονται.

Υ.Γ Σχετικά με το «Παρασκήνιο» να σημειώσουμε ότι το δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας έχει ενισχυθεί -όπως μας πληροφορεί το σχετικό Δ.Τ., με νέες υπογραφές όπως αυτές της Έλλης Τριανταφύλλου, της Ελένης Καλογεροπούλου, του Άγγελου Μόσχοβα, του Βαγγέλη Γιακουμή, του Αλέξανδρου Βέλιου, του Μάρκου Μουζάκη, του Γιάννη Βασιλακόπουλου και του Αντώνη Πρέκα.