ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ποιος έβγαλε από τα γραφεία της την κυρία Ασημακοπούλου;

Εξ οικείων τα βέλη -και συγκεκριμένα από το σαμαρικό σάιτ antinews- για την «ακατανόητη και ερασιτεχνική επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ» απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ομολογουμένως γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Το antinews αναρωτιέται ποιος χαράζει τη γραμμή και ποιος έβγαλε από τα γραφεία της την κυρία Ασημακοπούλου (βαφτισιμιά του Κοκού) ή άλλα στελέχη της ΝΔ για να ασχολούνται με ανοησίες και να ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο.
Διαβάστε τι γράφει επί του θέματος:
Δεν υπάρχει πλέον Έλληνας που να μην πιστεύει ότι μέσα στο 2014 δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές. Το δείχνουν άλλωστε και οι κινήσεις των κομμάτων, η πόλωση που επιχειρείται μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, οι υπόγειες διεργασίες, τα κρυφά γκάλοπ και μια σχεδιαζόμενη επικοινωνιακή πολιτική από την πλευρά της Συγγρού που κατά τη γνώμη μου είναι ακατανόητη.
«Θα ακούσουμε πολλές βλακείες» όσο πλησιάζουμε στις κάλπες», έλεγε πρόσφατα ένας πολιτικός..
αναλυτής και είχε δίκιο. Ενώ η χώρα συνεχίζει να βουλιάζει στα προβλήματα, εμείς ασχολούμαστε με το αν ο Τσίπρας είναι άθεος, αν κάνει το σταυρό του από αριστερά ή από δεξιά ή αν ο Γέροντας Παστίτσιος έπρεπε να τιμωρηθεί ή όχι. Και απορούμε ποιος χάραξε αυτή τη γραμμή, ποιος έβγαλε από τα γραφεία της την κυρία Μισέλ Ασημακοπούλου ή άλλα στελέχη της ΝΔ για να ασχολούνται με ανοησίες και να ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο.
Θέλω να πω ότι πώς είναι δυνατόν εν έτει 2014 να γίνονται οι πολιτικές αντιπαραθέσεις με όρους της δεκαετίας του 1980 και πιο πίσω. Πώς θα πάει άραγε η Νέα Δημοκρατία να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού ξανά; Βάζοντας διλήμματα του στυλ «γιατί είναι άθεος ο Τσίπρας;»
Ελπίζουμε μόνο ότι κάποιοι δεν θα επαναφέρουν και τα σενάρια ότι οι αριστεροί (λέμε τώρα) θα μας πάρουν τα σπίτια, θα ξεπαρθενέψουν τις κόρες μας (όσες έμειναν τέλος πάντων), ότι έχουν δύο κεφάλια, ότι θα μας πάρουν τις γυναίκες κλ κλπ.
Κάποιοι θα προσπαθήσουν να τρομάξουν τον κόσμο με όρους εμφυλίου πολέμου, λες και έχει καμιά σχέση ο κάθε φλώρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βελουχιώτη. Ή ακόμη περισσότερο λες και η Κουμουνδούρου δεν έχει γεμίσει με πρώην Πασόκους που ουδεμιά σχέση έχουν με την Αριστερά.
Άλλοι θα πουν ότι μόλις νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει κυβέρνηση τότε θα γίνουμε Σοβιετία, θα κρατικοποιηθούν τα πάντα και μπορεί να ξυπνήσει και ο μεγάλος Πατερούλης Στάλιν. Προσοχή, λοιπόν, μην τύχη και βγει ο Τσίπρας διότι τότε όλοι αυτοί οι μειλίχιοι Συριζαίοι θα μεταμορφωθούν σε ζόμπι και θα μας φάνε.
Μα είναι αυτή επικοινωνιακή πολιτική στην πορεία προς τις εκλογές; Αυτά σκέφτεται ο κόσμος, αυτά τον απασχολούν; Ακόμη και οι δεξιοί ψηφοφόροι ή αν θέλετε το συντηρητικό κομμάτι της χώρας ουδόλως ενδιαφέρεται για τα θρησκευτικά φρονήματα του Τσίπρα. Καλά δεν το έχουν καταλάβει στη Συγγρού ότι με διλήμματα τύπου «ΠΑΣΟΚ ή κακιά Δεξιά», «τι Παπάγος τι Πλαστήρας», «πατριώτες και προδότες» και άλλα συναφή το μόνο που θα καταφέρουν είναι μια τρύπα στο νερό;

- Ολόκληρο το κείμενο με τον τίτλο «Η ερασιτεχνική επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ» και τα 100 (και βάλε) σχόλια ΕΔΩ