ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Παραίτηση Τατσόπουλου μετά από ομοβροντία φίλιων πυρών

Οταν στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πολιτικό(;) διάλογο μέσω Facebook

Την αρχή για την εκπαραθύρωση Τατσόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ την έκανε ο Β. Μουλόπουλος που χαρακτήρισε τον συγγραφέα «γελωτοποιό και βιζιτού» και συνέχισαν πολλοί άλλοι -από την Κουμουνδούρου κι όχι μόνο- να τον εκθέτουν. Το αποκορύφωμα ήρθε με τις δηλώσεις Τατσόπουλου περι 17Ν στις οποίες όμως απάντησε πολύ σοβαρά το αριστερό χέρι του Τσίπρα, Γιάννης Μηλιός μέσω FB...
Συγκεκριμένα ο  υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο FB: «H ανοχή και η κάλυψη απέναντι σε ανθρώπους που μας εκπροσωπούν στη Βουλή πρέπει να λάβει τέλος. Με βαριά καρδιά και νου κυρίως, τους υπερασπιστήκαμε για το γενικότερο καλό. Το γεγονός ότι δεν είναι καν.. 
ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετό. Έχουμε πολύ σοβαρότερα να κάνουμε από το να καλύπτουμε δημοσίως τα άστοχα και εκτός γραμμής πυροτεχνήματα».
Επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, την Τετάρτη, σχολίασε (κι αυτός στο FB)με σκληρή γλώσσα τις δηλώσεις Τατσόπουλου περί 17Ν: «Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μ@λ@κ@ ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο...»
Κατόπιν τούτων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Πέτρος Τατσόπουλος διαμήνυσε μέσω Facebook πως  έχει έχει θέσει την παραίτησή του στην «διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα». Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατσόπουλος, αναφέρει:
«...Αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. ΄Εχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ».