ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Για τα μάτια του Στουρνάρα...

Διαταράχθηκαν οι σχέσεις των δύο ισχυρών εκδοτών όταν ο Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε να βάλει στο στόχαστρο τον υπουργό οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Από την περασμένη Κυριακή ο ΔΟΛ, τόσο μέσα από το «ΒΗΜΑ» όσο και από «ΤΑ ΝΕΑ» ξεκίνησε μπαράζ δημοσιευμάτων με point τη μετακίνηση του Γιάννη Στουρνάρα από το υπουργείο οικονομικών στην Τράπεζα της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον ΠΗΓΑΣΟ του Μπόμπολα!
Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο εξηγούν ότι η επίθεση Ψυχάρη ήταν αποτέλεσμα της άρνησης του υπουργού προς τον εκδότη, όταν επιμόνως απαίτησε τραπεζική στήριξη για τον ΔΟΛ! Λέγεται.. 
ότι αν και ο Γιάννης Στουρνάρας εξήγησε στον εκδότη ότι δεν μπορεί να μεσολαβήσει – λόγω της black rock, εκείνος δεν τον συμμερίστηκε και ακολούθησαν τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην υπόθεση συνεπλάκη και ο ΠΗΓΑΣΟΣ, όταν ο υπουργός «χτύπησε» την πόρτα του κυρίου Γιώργου (ενν. τον εκδότη Γιώργο Μπόμπολα) ζητώντας του προστασία!
- από το enimerosi24