ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Ψυχάρης ζητάει πίσω τα κλεμμένα!

Συγκινημένοι διαβάσαμε στο “Βήμα της Κυριακής” το κύριο άρθρο το οποίο υπογράφεται από τον κ. Σταύρο Ψυχάρη ο οποίος αυτή τη φορά έκανε μια παραχώρηση: Έδωσε το χώρο του άρθρου σε δύο αναγνώστες οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους, στις οποίες προφανώς συμφωνεί και ο κ. Ψυχάρης.
Η τρίτη και πιο σημαντική πρόταση λέει “να φέρουν πίσω τα κλεμμένα όλοι“, που είναι και ο τίτλος του άρθρου βεβαίως. Κι όπως αναφέρεται, το κράτος δεν μπορεί να κάνει συναλλαγές αλλά να ζητήσει πίσω τα κλεμμένα που είναι περισσότερα από τα χρήματα που αναζητά για να δώσει σε χαμηλοσυνταξιούχους.
Οι αναγνώστες – αρθρογράφοι του κ. Ψυχάρη δεν υπεισέρχονται βεβαίως σε λεπτομέρειες. Αν όμως.. τις προσεχείς ημέρες το “Βήμα” γίνει πιο συγκεκριμένο και τα απαιτήσει αυτά πρώτα από τους γνωστούς του επιχειρηματίες και πολιτικούς που ασχολούνται με τις δημόσιες μπίζνες, εμείς θα τον στηρίξουμε και θα παλέψουμε για τα πιστεύω του με νύχια και με δόντια.
Αλλιώς, είναι λόγια της πλώρης που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν ή την οργή του κόσμου ή τη θυμηδία του.
- antinews