ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ποιος κάνει πλάκα στον «γκαλερίστα» του ΔΟΛ;

Το τι καζούρα έχει πέσει στη Μιχαλακοπούλου με το παιχνίδι που παρουσιάζουν «ΤΑ ΝΕΑ» στη στήλη Games δεν περιγράφεται! Ο λόγος είναι ο τίτλος «Ποιος σκότωσε τον γκαλερίστα», που συνοδεύει κομμάτι με το οποίο παρουσιάζεται video game αστυνομικού χαρακτήρα, στο ένθετο της εφημερίδας, «Ndigital»! Προφανώς ο συντάκτης είχε τρελά κέφια, αλλά και περιπαικτική διάθεση για να βάλει τον συγκεκριμένο τίτλο που παραπέμπει ευθέως στον «ευεργέτη» του ΔΟΛ, Παναγιώτη Κουβουτσάκη! Ως γνωστόν ο τελευταίος, διαθέτει ιδιωτική πινακοθήκη στην Κηφισιά και το παρατσούκλι του στους διαδρόμους του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου είναι «γκαλερίστας»! Το κλίμα, τα αστεία και το τι συνέβη πραγματικά, δυστυχώς δεν μεταφέρονται! Και όλα αυτά λίγες..
ώρες πριν τη νέα συνέλευση των εργαζομένων! (πηγή: enimerosi24)
Η συνέλευση στο αμφιθέατρο του ΔΟΛ γίνεται μετά την απόρριψη του νέου σχεδίου ιδιωτικού συμφωνητικού, που προτείνει η διοίκηση του Οργανισμού, για τις αμοιβές του προσωπικού. Οι συντάκτες της Μιχαλακοπούλου (Βήμα, Νέα, Βημα FM) είχαν αποφάσισαν ομόφωνα σε ψήφισμα τους, να προτείνουν προς την διοίκηση του ΔΟΛ, την παράταση ισχύος έως την 31η Δεκεμβρίου 2015, του προηγούμενου διετούς ιδιωτικού συμφωνητικού (2012 – 1013) – με τους ίδιους ακριβώς όρους.