ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι είναι οι ισχυροί εχθροί του Δ. Κοντομηνά;

Τι αναφέρει σε μήνυμά του προς τους εργαζόμενους του ομίλου του ο επιχειρηματίας
(UPD) Στο Ιατρικό ο ανακριτής που του έδωσε προθεσμία να απολογήθει μέχρι την Τρίτη

«Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος (συν τοις άλλοις) της Ασφαλιστικής DEMCO. Ο Δ. Κοντομηνάς επισημαίνει ότι «σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία».
 Η δήλωση Κοντομηνά καταλήγει: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί..
μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».
Ο Δ. Κοντομηνάς έστειλε και e-mail προς τους εργαζόμενους του ομίλου του (DEMCO, Αlpha κλπ), όπου αναφέρει: «Αντλώ δύναμη από εσάς, μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία μας. Η δικαιοσύνη θα λάμψει. Παίρνω δύναμη από εσάς, συνεχίστε να εργάζεστε όπως και πριν. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ που με στηρίζετε».
Ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική με λοίμωξη του αναπνευστικού όταν εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ιατροδικαστής όμως που επισκέφθηκε τον Δ. Κοντομηνά, έπειτα από εντολή του ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη, ζήτησε τη μεταφορά του σε δημόσιο νοσοκομείο, κάτι όμως που διαψεύδεται από συνεργάτες του επιχειρηματία.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Γ. Ανδρεάδης επισκέφθηκε τον επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά στο Ιατρικό Κέντρο όπου ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος. Παρουσία του δικηγόρου του Γρηγόρη Τσόλια, ο ανακριτής ανακοίνωσε στον επιχειρηματία το κατηγορητήριο και του έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί.