ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΡΙΤ: για διευθυντές λεφτά υπάρχουν, για αποζημιώσεις όχι

Ιδού λοιπόν η πρώτη προκήρυξη για προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ. Την τελευταία ημέρα του χρόνου περίμεναν οι αρμόδιοι, δίνοντας μόλις 20 μέρες προθεσμία. Και όπως γράψαμε, πρώτα θα προσληφθούν οι διευθυντές και μετά θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη για τους απλούς εργαζομένους (αρχικά 300 τον αριθμό).
Στο μεταξύ, με νέα ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ καταγγέλλει την κυβέρνηση και τους συναρμόδιους υπουργούς για τη μη καταβολή των νόμιμων αποζημιώσεων
 Η ΝΕΡΙΤ απευθύνει λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση εννέα θέσεων διευθυντών και δύο θέσεων συντονιστών, με σύναψη σύμβασης ορισμένου χρόνου, τριετούς διάρκειας. Ειδικότερα, η προκήρυξη αφορά στην..
κάλυψη των διευθυντικών θέσεων Ειδήσεων, Τηλεόρασης, Ραδιοφωνίας, Περιφερειακού και Τοπικού Προγράμματος (με έδρα τη Θεσσαλονίκη), Λειτουργίας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικών Υπηρεσιών, Εκμετάλλευσης και Ερευνας, Ανάπτυξης & Πληροφορικής, καθώς και τις θέσεις των συντονιστών Αρχείου και Μουσικών Συνόλων.
- διαβάστε περισσότερα εδώ