ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρόφιλο το twitter

Τα δημοφιλέστερa tweets για το 2013

Ενα μήνυμα που επιβεβαίωνε το θάνατο του πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς “Glee”, Cory Monteith, ήταν το tweet με τις περισσότερες αναδημοσιεύσεις (retweets) για το 2013. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Twitter, Gabriel Stricker λέγοντας: «Ανάμεσα στα εκατομμύρια tweets που άγγιξαν τον κόσμο αυτή τη χρονιά, αυτό είναι σίγουρα το “Χρυσό Tweet”».
 Το tweet  ήταν της Lea Michele (@msleamichele), της συμπρωταγωνίστριας και συντρόφου του Monteith, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. «Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου προσφέρετε αυτή τη στιγμή με την τεράστια αγάπη και τη στήριξή σας. Ο Cory θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου,» έγραφε  Lea Michele στο μήνυμά της που αναδημοσιεύτηκε πάνω από 408.000 φορές, από χρήστες σε 133 χώρες.
Τη δεύτερη θέση, με 400.367 retweets, κατέλαβε η επιβεβαίωση ενός ακόμα θανάτου, αυτού του.. πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών “The Fast and the Furious”, Paul Walker, ο οποίος σκοτώθηκε σε με την Πόρσε του σε τροχαίο. «Με βαριά καρδιά πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι ο Paul Walker πέθανε σήμερα σε ένα τραγικό τροχαίο,» έγραφε το μήνυμα του λογαριασμού @RealPaulWalker.
«Ναι! Είμαι 20! Δεν είμαι πια έφηβος!». Αυτό είναι το νούμερο 3 των δημοφιλέστερων tweets και το ανέβασε το μέλος του συγκροτήματος One Direction, Niall Horan (@NiallOfficial), ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έκλεισε τα 20 χρόνια.