ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

TΟC: η Στάη και οι φίλοι της χτυπάνε την πόρτα του διαδικτύου

Μέσα στον Ιανουάριο ξεκινά η νέα διαδικτυακή προσπάθεια (σάιτ και web tv) της γνωστής τηλεπερσόνας, Ελλης Στάη που συνεπικουρείται και από φίλους προερχόμενους από το συγκρότημα της Μεταμόρφωσης στο Χαλάνδρι.
Το όνομα της ιστοσελίδας είναι Τ.Ο.C. (Times of Change) και το όλο εγχείρημα το τρέχει ο δημοσιογράφος Παντελής Ζαγοριανίτης o οποίος «έστησε» και το πετυχημένο iefimerida. Στην προσπάθεια συμμετέχει σε ρόλο αρχισυντάκτη κι ο Γιώργος Βούλγαρης, πρώην στέλεχος της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ.
Πίσω από το Τ.Ο.C. υπάρχει μια αρκετά φιλόδοξη και πολλών οριζόντων εταιρεία με την επωνυμία.. 
«THE TOC DIGITAL MEDIA Υπηρεσίες Ενημέρωσης Α.Ε.» και διακριτικό τίτλο «THE TOC DIGITAL». Το Μετοχικό της Κεφάλαιο ορίζεται σε 150.000 ευρώ ενώ το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους Έλλη Στάη (Πρόεδρος), Χαράλαμπο Ταγματάρχη (Διευθύνων Σύμβουλος) και Δημήτριο Βενιέρη (Μέλος).
Η έδρα της εταιρείας, τα γραφεία και το (πανάκριβο) στούντιο, είναι στο Μαρούσι με τον Λάμπη Ταγματάρχη να τρέχει και να μην φτάνει καθώς έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά και άχαρα του εγχειρήματος που θα απασχολεί, σε πρώτη φάση, τουλάχιστον 50 εργαζόμενους.

Υ.Γ: Αλήθεια για ποιο λόγο ο Ταγματάρχης δεν μιλιέται με τον Στρατή Λιαρέλη του ΑΝΤ1; Γιατί στην Ακτή Πειραιώς την περασμένη εβδομάδα, σε μεγάλη δημοσιογραφική παρέα παρόλο που κάθονταν πλάτη με πλάτη δεν αντάλλαξαν ούτε τυπικό χαιρετισμό...