ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ποια προϊόντα αποσύρει η Coca-Cola για το φόβο του υδροχλωρικού οξέος

Στην απόσυρση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών PET 500ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) προχωρά η Coca-Cola μετά τη δημοσιοποίηση προκήρυξης στην οποία αναφερόταν ότι θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο προϊόντα μολυσμένα με υδροχλωρικό οξύ.
Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται:
Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών μας, προχωρούμε σε.. 
προληπτική απομάκρυνση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών PET 500ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία στο
τηλεφωνικό της κέντρο στο νούμερο 80011-2222, χωρίς χρέωση.Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε τις έρευνες για την προκήρυξη με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις» που απέστειλε η οργάνωση FAI/IRF – Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο – Πυρήνας Nicola και Alfredo, με την οποία προειδοποιεί για τοποθέτηση προϊόντων της Coca-Cola και της Nestle τα οποία είναι «μολυσμένα» με υδροχλωρικό οξύ.
Οπως έγινε γνωστό την Τρίτη, έπειτα από χημικές αναλύσεις σε πιστοποιημένο εργαστήριο, ανιχνεύτηκε ποσότητα υδροχλωρικού οξέος στο αναψυκτικό των 500 ml, σε πλαστική συσκευασία, που εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του ιστότοπου Zougla.gr σε λευκό φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης ένα USB stick (με προκήρυξη – βίντεο).
Στην εξασέλιδη προκήρυξη αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Εμείς 4 ημέρες μετά από την αποστολή των φακέλων θα ξεκινήσουμε την επανατοποθέτηση. Η ενέργειά μας αυτή θα διαρκέσει 10 ημέρες ακριβώς. Η επιλογή της περιόδου των εορτών δεν είναι τυχαία» .