ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Συνδυασμός τυφώνα και τίγρης για τη δημαρχία της Αθήνας!

Ξεκίνησε με σπόρους βασιλικού, έσωσε τη Γαύδο, έκανε την Ολυμπιάδα και είναι ξανά έτοιμη να προσφέρει! Μάλιστα καλεί σε συλλογική συστράτευση λέγοντας ότι  δυναμικά και αισιόδοξα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση.
Ολα αυτά από τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία χθες το βράδυ παρουσιάζοντας το βιβλίο της, στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά, σηματοδότησε την επιστροφή της στην πολιτική τονίζοντας με σημασία: «Λείπει η πολιτική ηγεσία που θα προτείνει λύσεις, θα έχει εναλλακτικά σενάρια, θα συστρατευτεί με τον κόσμο». Λέγοντας ότι «το καλό δυναμικό φεύγει έξω», τόνισε τις στιγμές που η ίδια συμπεριφέρεται ως συνδυασμός..
τυφώνα και τίγρης: «Είναι οταν ακούω να λένε ότι αυτό δεν αλλάζει, οτι πάντα έτσι συνέβαινε...».
Tώρα αυτό που επιθυμεί περισσότερο η Γιάννα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, είναι (προς το παρόν) ο δήμος της Αθήνας και το στοίχημά της είναι να ξεπεράσει την προσφορά Αβραμόπουλου!..
Για τα όσα είπε η Αγγελοπούλου στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά διαβάστε τι γράφει η Γεωργία Δαμά στην Ελευθεροτυπία (εδώ)