ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ δεν ξεχνά από που ξεκίνησε...

Είναι γνωστό πως η σημερινή πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ προτού την κερδίσει ο συνδικαλισμός ασχολιόταν με το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ και εθεωρείτο από τις καλύτερες στο χώρο - μετά την Μαρία Παπουτσάκη του Mega. Κι αυτό χάρις στις διασυνδέσεις που είχε με πολλούς από τους άγιους Πατέρες της Εκκλησίας και την πληροφόρηση που είχε πάντα από πρώτο χέρι. Σε αυτό συνετέλεσαν και οι γνωριμίες που έγιναν μέσω του εργοδότη της και πάλαι ποτέ διοικητήτου Αγίου Ορους, Σταύρου Ψυχάρη, αν και πολλοί ισχυρίζονται το αντίθετο. Δηλαδή ότι η Μαρία Αντωνιάδου στο ΒΗΜΑ έκανε τις επαφές κι έκλεινε τα ραντεβού για τον κυρ Σταύρο με τους ανθρώπους της Εκκλησίας. Μάλιστα λένε  ότι η νυν πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ήταν από εκείνους τους δημοσιογράφους που επηρέαζαν τα..
 τεκταινόμενα σε πολλές Μητροπόλεις ανά την Ελλάδα κι όχι μόνο.
Σήμερα η Μαρία Αντωνιάδου, που δεν ξεχνάει ούτε το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ ούτε από που ξεκίνησε, επιχειρεί να μεταδώσει την εμπειρία και τις γνώσεις της μέσω σεμιναρίων και διαλέξεων που οργανώνει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Μαζί της στα σεμινάρια σχετικά με τη δημοσιογραφική θεωρία και πρακτική στον χώρο της Εκκλησίας και η Φάνη Καλαντζή, η Ελένη Κατσαμπέκη, ο Αλέξανδρος Κατσιάρας και ο Χρόνης Τσιανάκας.