ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΤ... από Καψή με κρατικό κανάλι στη Θεσσαλονίκη

Σενάρια που θέλουν τον Παντελή Καψή να προωθεί άνοιγμα κρατικού καναλιού και ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη, ερήμην της Νέας Δημοκρατίας, κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Ακούγονται μάλιστα και δημοσιογραφικά ονόματα του «παλαιού ΠΑΣΟΚ», κάτι που, όπως φαίνεται, έχει εξοργίσει τη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και πολλοί το θεωρούν «casus belli».
Σύμφωνα με τα σενάρια, αναμένεται εισβολή των ΜΑΤ εντός των Χριστουγέννων και εκκένωση του κτηρίου της Λεωφόρου Στρατού, αλλά και στο κτήριο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας, του 102 FM, όπου συνεχίζουν για έκτο μήνα να εκπέμπουν πρόγραμμα οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, μαζί με τους εκδιωχθέντες συναδέλφους από την Αγία Παρασκευή.
Τα ίδια σενάρια ανέφεραν ότι ο Π. Καψής συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον επί χρόνια..  δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Παντελή Σαββίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση της ΔΤ2 στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ότι έκλεισαν και κάποια ονόματα, όπως των Μιχάλη Αλεξανδρίδη, διευθυντή της εφημερίδας «Μακεδονία» και γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3 επί ΠΑΣΟΚ από εποχής Ανδρέα Παπανδρέου, της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 Χρύσας Αράπογλου και του ΠΑΣΟΚου παρουσιαστή δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ3 Δημήτρη Ντόζη.
Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Σάκη Αποστολάκη εδώ