ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Το ΚΚΕ εισβάλλει ύπουλα στα αστικά ΜΜΕ

Ν. Μπογιόπουλος: άλλη μια χρήσιμη φωνή για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο πρώην αρθρογράφος της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» Νίκος Μπογιόπουλος (ο γνωστός κομμουνιστής, ηλίθιε!), επεκτείνει την μιντιακή συνεργασία του με τον μιντιάρχη Νίκο Χατζηνικολάου. Ετσι μετά την ενασχόλησή του στο σάιτ enikos.gr θα κάνει εκπομπή και στον Real 97.8 κάθε Παρασκευή 11 με 12 (μαζί με το ίδιο το αφεντικό του). Εκτός από αυτό ο Μπογιόπουλος θα βγαίνει και ως σχολιαστής της επικαιρότητας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ραδιοσταθμού κάθε μεσημέρι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
"Διαφωνώ σε πάρα πολλά μαζί του, πολιτικά - ιδεολογικά, τον εκτιμώ όμως, είναι ένας έντιμος συνάδελφος ένας συνάδελφος με αξία. Είναι άλλη μια χρήσιμη φωνή, στον πολυφωνικό, τον ελεύθερο,.. τον μαχητικό Real fm" είπε χαρακτηριστικά ο Χατζηνικολάου που ανακοίνωσε στον «αέρα» τη νέα συνεργασία με τον Μπογιόπουλο.
Ουτε εμείς διαφωνούμε με τον Χατζηνικολάου αλλά  εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα με το σχόλιο του etradio: Σαν πολύ... κόκκινος δεν μας βγαίνει τις Παρασκευές (κι όχι μόνο) ο ραδιοσταθμός του Χατζηνικολάου; Ο Μπογιόπουλος το πρωί, η Λιάνα Κανέλλη τα απογεύματα... Μήπως ο ΚΚΕ εισβάλλει ύπουλα στα αστικά ΜΜΕ;
Και σε όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίσουμε τις άλλες σκληρές αντιμνημονιακές εκπομπές όπως αυτή του πρώην εκδότη των Αποκαλύψεων, Σεραφείμ Κοτρώτσου.