ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πέθανε η Αννα Σαμπατακάκη

Σε ηλικία 57 ετών πέθανε την Κυριακή η δημοσιογράφος Αννα Σαμπατακάκη.
Γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής. Επιπλέον, σπούδασε θέατρο στα εργαστήρια υποκριτικής του Κώστα Καζάκου και του Βασίλη Διαμαντόπουλου.
Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από κλαδικά περιοδικά το 1989 ενώ στη συνέχεια το 1992 εργάστηκε στην εφημ. «ΑΥΡΙΑΝΗ» απασχολούμενη στο ελεύθερο, το οικολογικό.. και το γυναικείο ρεπορτάζ. Το 1993 πηγαίνει στο «Δημοκρατικό Λόγο» και το 1997 στη «ΒΡΑΔΥΝΗ» όπου καλύπτει το ρεπορτάζ του θεάτρου. Εργάστηκε, επίσης, στις εφημερίδες « DAILY TIMES» και «VETO» καθώς και τον Τ/Σ «MEGA».
Η Άννα Σαμπατακάκη υπήρξε ένας ανήσυχος άνθρωπος με ευαισθησίες και καλλιέργεια. Είχε μεγάλη αγάπη για τις Τέχνες και ιδιαιτέρα το Θέατρο ενώ παράλληλα υπήρξε αγωνίστρια, αξιοπρεπής και αισιόδοξη ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του σύντομου βίου της.
Η κηδεία της Άννας Σαμπατακάκη θα γίνει στην Αρεόπολη Λακωνίας την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2013 στις 2μ.μ. Οσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία θα φιλοξενηθούν από την οικογένειά της.