ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ανεύθυνος άρχων της Δ.Τ. ο Μάναλης

Δεν έχουν τελειωμό οι αντιδράσεις για τη νέα πραξικοπηματική κυβερνητική ρύθμιση που δίνει άλλοθι και προκαταβολική άφεση αμαρτιών στον ειδικό διαχειριστή της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη. Φορείς και κόμματα καταγγέλλουν την «πονηρή» ρύθμιση που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τις νομικές διεκδικήσεις των πρώην εργαζομένων και ζητούν την καταψήφισή της.
Ακόμη και το ίδιο το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής εγείρει ενστάσεις για το άρθρο 38, που απαλλάσσει από κάθε ευθύνη τον ειδικό διαχειριστή της ΕΡΤ. Μάλιστα, στην έκθεσή του για το επίμαχο άρθρο (κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου για τα ακίνητα), με το οποίο ο Γκίκας Μάναλης απαλλάσσεται από κάθε αστική ή ποινική ευθύνη για τις τελεσθείσες ή μελλοντικές πράξεις του, το.. 
Επιστημονικό Συμβούλιο ξεκαθαρίζει ότι «η παροχή αμνηστίας για μελλοντικές πράξεις δεν συνάδει προς τη συνταγματική αρχή της διάκρισης των λειτουργιών».
- διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της Ντορίτας Λούκισσα εδώ