ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά

Έξι μήνες και μία ημέρα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ και μετά από μία μοναδική προσπάθεια αυτοδιαχειριζόμενης λειτουργίας και συνεχούς μετάδοσης κοινού προγράμματος από όλα τα προγράμματα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά!
Το αγαπημένο και ιστορικό πρόγραμμα της ελληνικής μουσικής και του πολιτισμού αποκτά το δικό του κανάλι στο διαδίκτυο μέσα από το ertopen.com, ενώ συνεχίζει να αναμεταδίδεται μέσω των Βραχέων και των Περιφερειακών Σταθμών της Αυτοδιαχειριζόμενης Ελληνικής  Ραδιοφωνίας. Για το λόγο αυτό σας καλούμε (σσ τους αρμόδιους συντάκτες) την Πέμπτη 12.. 
Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00, στα νέα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ (Μεσογείων 463) για να γνωρίσετε τους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος (παραγωγούς και τεχνικούς), να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε το νέο Δεύτερο Πρόγραμμα.
Info
Τι: Το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά
Πότε: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, στις 13:00
Πού: Γραφεία ΠΟΣΠΕΡΤ (Μεσογείων 463)