ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

H μετωπική με τον ΔΟΛ και το άρθρο Παππά στο «Εθνος»

Ανοιχτός πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ με τους «διαπλεκόμενους»

Εκεί στην Κουμουνδούρου  δεν αφήνουν πλέον τίποτε να πέσει κάτω. Χθες ήταν η ανακοίνωση κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» και του ίδιου του Σταύρου Ψυχάρη όπου γινόταν λόγος  για σπέκουλα, λάσπη και σεξιστική χυδαιότητα εξ αιτίας του σκίτσου του Δ. Χατζόπουλου. Σήμερα η επίθεση κατά της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ και  των λοιπών «διαπλεκόμενων» (Μega, εργολάβοι, πετρελαιάδες κλπ) συνεχίζεται  μέσω του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Αυγή» υπό τον τίτλο «Η διαπλοκή χτυπάει... κίτρινο» όπου αναφέρεται:
«Αφηνίασαν "Τα Νέα" με σεξισμό και λάσπη κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Στοχευμένες αναφορές με στόχο την απαξίωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις στην καταλληλότητα για την..
πρωθυπουργία. Σκηνικό ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της δεοντολογίας μετά την καταγγελία Τσίπρα για αδιαφάνεια και δωράκια στη χορήγηση των ψηφιακών συχνοτήτων».
Επίσης το κύριο άρθρο της «Αυγής» γράφει μεταξύ άλλων:
«(...)Η εφημερίδα "Τα Νέα" θυμήθηκε τις χειρότερες παραδόσεις της, όταν κυκλοφορούσε επί γερμανικής κατοχής, όταν συνέπραττε με την αποστασία, όταν πρωτοστατούσε στις χρηματιστηριακές απάτες της "ισχυρής Ελλάδας". Η "Ανατροπή" στο Mega έστησε ολόκληρη εκπομπή για τη... "γλώσσα του σώματος" του Τσίπρα!Οι επιθέσεις των διαπλεκομένων αποκαλύπτουν τα ιδιοτελή κίνητρά τους. Δεν συγχωρούν στον Τσίπρα το ότι έθεσε θέμα για τα "δωράκια" με την παραχώρηση των ψηφιακών αδειών στα κανάλια, με το σβήσιμο των προστίμων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για φοροδιαφυγή στα καύσιμα, με το πανωπροίκι στα μεγάλα έργα οδοποιίας, με τις χαριστικές ρυθμίσεις για τις δημόσιες προμήθειες, με τις μίζες στους εξοπλισμούς και τα υποβρύχια, με το πάρτι της διαφθοράς. Πρόκειται για πακέτο περίπου 10 δισ. Ευρώ!(...)»

Υ.Γ1: Εντελώς συμπτωματικό, αν και προκάλεσε εντύπωση, θεωρείται το γεγονός ότι στην 8η σελίδα της εφημερίδας «Εθνος» αρθρογραφεί ο Νίκος Παππάς, στενότατος συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

ΥΓ2: Στα Νέα («Στίγμα») και στο Mega ξεσάλωσε ο Γιώργος Παπαχρήστος που έσπευσε προς υπεράσπιση του σκιτσογράφου Χατζόπουλου και των θέσεων της εφημερίδας του (κάποιοι του έχουν δώσει και το προσωνύμιο «το 45άρι του Ψυχάρη»)