ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Αστυνομικοί χτύπησαν βουλευτές στο Ραδιομέγαρο - Καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ για δολιοφθορά

«Bοήθεια! Που είναι ο εισαγγελέας»...
(video)
Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, λόγω της παρουσίας τεχνικών της ΔΤ στο κτήριο. Οι εν λόγω τεχνικοί βρέθηκαν στο μάστερ κοντρόλ φυλασσόμενοι από ΜΑΤ που δεν αφήναν τους τεχνικούς της ΕΡΤ να ελέγξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα διά της νομικής οδού καθώς τα μηχανήματα στο ραδιομέγαρο έχουν μεγάλη αξία  και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί αν δεν συνεχίσουν να ασκούν έλεγχο οι επιτόπου τεχνικοί της ΕΡΤ.
Το ertopen λίγα λεπτά μετά τις 6μμ χθες, έγραφε: "Αυτή την ώρα οξύνεται το κλίμα μπροστά από το Ραδιομέγαρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εντολή να «καθαρίσουν» το χώρο από αξιοπρεπείς εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ φωνάζουν «εμπρός λαέ μην τους φοβηθείς, ήρθε η ώρα της ανατροπής» ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ..
βγάζουν τους μπερέδες για να φορέσουν τα κράνη τους. Σας καλούμε όλους εδώ. Η ΕΡΤ είναι όλων των Ελλήνων πολιτών".




Στις 19:15 η ανάρτηση του ertopen έγραφε: "Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου (φωτογραφία), Δ. Στρατούλης και Π. Κουρουμπλής, όπως και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης εμποδίζονται από τις δυνάμεις καταστολής να εισέλθουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να διαπιστώσουν ότι «όλα βαίνουν καλώς». Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου εμποδίζονται να εισέλθουν σε ένα δημόσιο κτήριο, την ώρα που ύποπτα άτομα με πολιτικά εισέρχονται με συνοδεία των ΜΑΤ. Η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό Λαό".
Aκολούθησε χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξαν προπηλακισμοί σε βάρος των συγκεντρωθέντων. (δείτε κι εδώ)

Στις 9μμ του Σαββάτου ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα το δελτίο ειδήσεων, από υπαίθρια μετάδοση, μπροστά στο Ραδιομέγαρο, με φόντο τα ΜΑΤ  στην κεντρική πύλη.
Στο δελτίο καταγγέλθηκε ότι ο ένας εκ των δύο τεχνικών της ΔΤ ονομάζεται Νίκος Αμουντζάς, ήταν προϊστάμενος στην ΕΡΤ και σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, προσελήφθη στη ΔΤ χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες.