ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο τολμηρός Γιάννης Κουρτάκης

Τελικά ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης αποδεικνύεται ιδιαίτερα τολμηρός καθώς μέσα από την εφημερίδα την οποία εκδίδει τα βάζει με όλους και με όλα:
Από τον Τσίπρα και την Αυγή μέχρι τον Μπαλτάκο και τον Φαήλο και από τον Μελισσανίδη και τον Τέλλογλου έως τον Αλαφούζο και την Μάνδρου (όλα αυτά βέβαια για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και μόνο).
Εκεί ομως που ο Γιάννης Κουρτάκης παίρνει τα ρίσκα του, είναι όταν δημοσιεύει στα «Παραπολιτικά» συνέντευξη του Επίτιμου της ΝΔ, με «χτύπημα μάλιστα και στην πρώτη σελίδα! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και ο προληπτικός(;) Κουρτάκης να ακούσει τους συνεργάτες του που τον προτρέπουν να έχει καλού κακού από κοντά τον..
παπά-Δημήτρη μήπως χρειαστεί κανένα ευχέλαιο στην Ιάσονος...
Στη φωτογραφία ο Γιάννης Κουρτάκης στα γραφεία της εφημερίδας Παραπολιτικά, με θέα το λιμάνι του Πειραιά, μαζί με την Ντέμη Καραγιάννη και τον παπά-Δημήτρη λίγο μετά τον αγιασμό στην Ιάσονος τον Σεπτέμβριο του 2012.