ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γιατί λείπει σήμερα ο Πέτρος;

Οδηγήθηκε (χωρίς χειροπέδες) στον εισαγγελέα  

Πανικός επικρατούσε το πρωί γύρω στις 10 το πρωί στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό mou» στο Mega. Κάπως έπρεπε να δικαιολογηθεί και να καλυφθεί το θέμα της απουσίας του κεντρικού παρουσιαστή Πέτρου Κωστόπουλου που συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο.
Ο Π. Κωστόπουλος συνελήφθη όταν παρουσιάστηκε στην Υπηρεσία Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής λίγο μετά τις 10 το πρωί, καθώς είχε ειδοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα και γνώριζε για το σχετικό ένταλμα εις βάρος του.
Στην έναρξη της εκπομπή «Πρωινό mou», ο Κωστόπουλος δεν έδωσε το παρών, ενώ στη θέση του είχαν βάλει έναν σκύλο! Στην στημενη ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου προς την Τζένη Μπαλατσινού, γιατί απουσιάζει από την εκπομπή ο σύζυγός της, η παρουσιάστρια δαγκωμένη και προσπαθώντας μάταια να κάνει χιούμορ απάντησε: «Κάναμε ένα μαγικό χτες το βράδυ και τον κάναμε σκύλο. Θα ξαναγίνει Πέτρος, παραμονή Πρωτοχρονιάς»...
 Αργότερα επιστρατεύτηκε μια κούκλα βιτρίνας σε φυσικό μέγεθος που τοποθετήθηκε στη θέση..
του Κωστόπουλου και αντικατέστησε τον παρουσιαστή, με την Μπαλατσινού να την... χαϊδεύει και να την φιλάει, αποκαλώντας την «μωρό μου»!..
Αφού οι συντελεστές του Πρωινού εξάντλησαν όλες οι ανοησίες προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, η Μπαλατσινού αναφέρθηκε στο θέμα της σύλληψης του συζύγου της λέγοντας: «Εγώ θέλω να σας πω κάτι γιατί γράφονται διάφορες ανακρίβειες. Ο Πέτρος σήμερα λείπει γιατί έπρεπε να περάσει από μία νομική διαδικασία. Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί στο αστυνομικό τμήμα, για μια υπόθεση από την πτώχευση της Imaco. Αυτό και μόνο. Δεν έχει συλληφθεί».

Βέβαια ο πρώην εκδότης  και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Imako Εκδοτική Α.Ε.», Πέτρος Κωστόπουλος έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε, χωρίς χειροπέδες, ενώπιον του εισαγγελέα όπου αναμένεται να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Σε ερώτηση δημοσιογράφων είπε ότι έχει προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του...
Θυμίζουμε ότι στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, έπειτα από σχετική αίτηση που κατέθεσε ο πιστωτής του, κήρυξε πτώχευση.