ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο επενδυτής του... Επενδυτή έχει ρέντα!..

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα "Επενδυτής" των Δημήτρη Μπενέκου και Αλέξη Σκαναβή βαρέθηκαν να ακούνε πολλά για τον θρυλούμενο "επενδυτή" που θα στηρίξει(;) την εφημερίδα, όταν με το καλό(κι αν) διαχωρίσουν την εκδοτική εταιρεία οι δυο μέτοχοι. Και αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ποιος όμως είναι αυτός ο άγνωστος επενδυτής; Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Α. Τσιπίδη, άμεσα ενδιαφερόμενο για τον ιντερνετικό τζόγο που απευλευθερώνεται.
Για το ποιος είναι ο Α. Τσιπίδης έγραψε πριν λίγες μέρες το antinews, σημειώνοντας πως ο "επενδυτής"  «εισέρχεται στην αγορά των internet cafes με στόχο την εξαγορά  περί των 500-600 σημείων (internet cafes) σε όλη τη χώρα προκειμένου να δημιουργήσει τους επόμενους 18 μήνες,  δίκτυο ονόματι “Capital Net”...Η νέα επιχειρηματική..
δραστηριότητα θα έχει στόχο συν τοις άλλοις και προσφορά υπηρεσιών 24 στοιχηματικών εταιρειών που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας  στην Ελλάδα (Centric, B2B, Βetshop  κ.ά.) που θα έρθουν σε ευθεία μετωπική σύγκρουση με τους Έλληνες μηντιάρχες που έμειναν εκτός παιχνιδιού γιατί εκπροσωπούσαν εταιρείες που δεν αδειοδοτήθηκαν. Ερώτημα παραμένει η στάση που θα τηρήσει ο ΟΠΑΠ ο οποίος προς το παρόν αρνείται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο».
Ο εν λόγω επιχειρηματίας έδειξε ενδιαφέρον για τα media, όπως η αγορά εφημερίδας και δορυφορικού καναλιού! Και όπω λένε περιχαρείς ορισμένοι του αφεντικού στην εφημερίδα, θα βάλει 2.5 εκατομμύρια και δεν αποκλείεται να βγάλει και καθημερινό φύλλο η εφημερίδα! Για να κάνει τις δουλειές του, προφανώς.
Αυτός είναι ο θρυλούμενος επενδυτής που λένε και ξαναλένε στο συγκρότημα του Ελεύθερου Τύπου και τον Επενδυτή, ξεχνώντας τα στελέχη των δυο εφημερίδων τις περιπέτειες και την τελική κατάληξη που είχαν άλλα Μέσα και media που "ενισχύθηκαν" από πάμπλουτους και δαιμόνιους επιχειρηματίες που ήθελαν να κάνουν μπίζνες με όχημα εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια.
πηγή: greek tv