ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ποιος είναι αυτός ο Κόκκινος;

Πως ο Αδωνις «εκτόξευσε» τον 105,5

ΕΙΝΑΙ φαιδρό να κατηγορεί ο Αδωνις Γεωργιάδης τον 105,5 Στο Κόκκινο για τις διαφημίσεις που μεταδίδει στο πρόγραμμά του. Αθελά του πάντως έκανε τεράστια διαφήμιση στον ραδιοσταθμό. «Ποιος είναι αυτός ο Κόκκινος;» ρωτούσαν διάφοροι , που αγνοούσαν μέχρι τώρα την ύπαρξή του. Και στις αστάθμιστες εβδομαδιαίες αναφορές η άνοδος του ραδιοσταθμού είναι εκρηκτική. Λουλούδια να του στείλει ο Κώστας Αρβανίτης (ο διευθυντής του σταθμού) και να τις αφήσει τις αγωγές και τις μηνύσεις στον... κύριο υπουργό. Ο (αυτός ο) «Κόκκινος» εκπέμπει πλέον κανονικά και στη Θεσσαλονίκη,στους 93,4 FM.

ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ από κάθε κόμμα θέλησε ο ΒΗΜΑ 99.5 να βάλει να κάνουν τακτική εκπομπή στη συχνότητά  του και διάλεξε τους χειρότερους. Ουτε κατα παραγγελίαν. Τον Θόδωρο Πάγκαλο από..
το ΠΑΣΟΚ (Τρίτες), τον Αδωνι Γεωργιάδη από τη ΝΔ (Παρασκευές) και τον Πέτρο Τατσόπουλο από  τον ΣΥΡΙΖΑ (τις Πέμπτες). Ο Γρηγόρης Ψαριανός αλήθεια πως τους ξέφυγε; Θέματα και ειδήσεις βγαίνουν, ατάκες από την υπόλοιπη ημέρα μαζεύονται, αν αυτό είναι το ζητούμενο, χαλάλι. Είνια όμως, για ένα σοβαρό ραδιόφωνο;

ΕΝΑ «Τρίτο Πρόγραμμα» ετοιμάζουν να βγάλουν το επόμενο 15νθήμερο στο εξάμβλωμα της ΔΤ υπό την εποπτεία του Νίκου Ξανθούλη, μέλους του ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το θέμα όμως είναι τι είδους «Τρίτο Πρόγραμμα» σκέφτονται αλλά και μπορουν να στήσουν οι τύποι αυτοί; Τα πρώτα καθ' όλα αρνητικά δείγματα της δουλειάς τους εως τώρα είναι ενδεικτικά των ικανοτήτων τους.

Δ. Κανελλόπουλος / τετΡαδιο  / Εφ. Συν.