ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Διάπλασις των Παίδων» προς προσέλκυσιν (νέων) αναγνωστών

** ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ νέων (και σε ηλικία) αναγνωστών φαίνεται πως στοχεύουν οι διοικούντες την εφημερίδα «δημοκρατία». Στην Ερατοσθένους δηλώνουν περήφανοι και χαρούμενοι με τη σούπερ προσφορά που δίδεται με το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας και δεν είναι άλλη από το παιδικό περιοδικό «Η Διάπλασις των Παίδων». Το σίγουρο είναι ότι η «κυριακάτικη δημοκρατία» θα αγοραστεί από πολλούς και ειδικά από νεολαίους που θα θέλουν να δουν πως ήταν... «το facebook του 1879 που τυπωνόταν σε χαρτί»!
** MΕΤΑ τις νέες δικαστικές περιπέτειες του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρουλιδάκη φαίνεται πως αναστέλεται η έκδοση της εφημερίδας «Εξέλιξη» και μάλιστα υπήρξε σχετική ενημέρωση προς τους..
περίπου 60(!) εργαζόμενους. Το κακό είναι ότι ο Ανδρουλιδάκης διαβεβαίωνε μέχρι την τελευταία στιγμή τους εργαζόμενους πoυ είχε προσλάβει ότι το φύλλο θα βγει όποια... εξέλιξη κι αν έχουν οι περιπέτειές του.
** ΕΝΤΥΠΩΣΗ είχε προκαλέσει ένα παραληρηματικό σημείωμα με το οποίο ο Ανδρουλιδάκης (το κοινοποίησε στο διαδίκτυο) είχε κάνει λόγο για δικαστική πλάνη αναφέροντας τον ρόλο του λογιστή - αχυράνθρωπου που τον κατέστρεψε. Μάλιστα είχε προαναγγείλει και αποκαλύψεις...
** ΓΕΝΕΘΛΙΑ για την «Εφημερίδα των Συντακτών» καθώς το συνεταιριστικό φύλλο συμπλήρωσε εναν χρόνο κυκλοφορίας -βγήκε στα περίπτερα στις 5 Νοεμβρίου. Το φύλλο της Κολοκοτρώνη τα πήγε πολύ καλά, σε δύσκολους καιρούς για τον Τύπο και κατάφερε να έχει μέσο όρο στις κυκλοφορίες γύρω στις 10.000 φύλλα πανελλαδικά.
** TΟ ΓΑΛΛΙΚΟ περιοδικό μόδας «L' Officiel» επιστρέφει στην Ελλάδα μ΄εσα από τη συνεργασία του οίκου Les Editions Jalou με την εταιρεία Laskaris Fashion Media. Tην ίδια ώρα τα περιοδικά της Olive media κυκλοφορούν ως ένθετα στον εβδομαδιαίο τύπο. Μετά το People που κυκλοφορεί μαζί με το Θέμα, τώρα το Fortune δίδεται μαζί με την σαββατιάτικη εφημερίδα Παραπολιτικά.