ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Καβγάδες και ένταση στο «Ε» - Ο Βρυώνης ψάχνει τώρα για συνέταιρο

Σε αναζήτηση συνεταίρου με οικονομική επιφάνεια βρίσκεται ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης για τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» (πρώην 902). Κι αυτό γιατί η οικονομική στενότητα είναι πλέον φανερή, σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι ανάγκες για ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας είναι αυξημένες και εντελώς διαφορετικές από αυτές ενός περιφερειακού- περιθωριακού καναλιού, όπως μοιάζει να είναι το κανάλι «E» στη σημερινή του μορφή (ο πρόεδρος Φυντανίδης δεν θα πρέπει να είναι και πολύ περήφανος).
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στο κανάλι και καθημερινό φαινόμενο είναι οι γκρίνιες και οι καβγάδες μεταξύ στελεχών αλλά και εργαζομένων. Και τι να περιμένει κανείς όταν οι εργαζόμενοι..
παραμένουν ακόμη χωρίς συμβάσεις και απλήρωτοι ενώ οι αρχισυντάκτες και οι επικεφαλής προσπαθούν να δουλέψουν με πενιχρά μέσα και ελάχιστο προσωπικό.Ενδεικτικό των ελλείψεων και των προβλημάτων, όπως γράφει το Secret, είναι ότι η εταιρεία που νοίκιαζε τα video walls σταμάτησε τη συνεργασία αφήνοντας τις εκπομπές της Φαίης Μαυραγάνη και του Ακη Παυλόπουλου χωρίς δυνατότητα συνδέσεων. Και μιας και οι συνδέσεις ήταν ανέφικτες, δεν πληρώθηκε ούτε η τηλεφωνική εταιρεία, με αποτέλεσμα να νεκρώσουν τα link και το κανάλι να μην έχει ζωντανή εικόνα ούτε από την παρέλαση ούτε από την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο. Οι διοικούντες και οι διευθυντές ήδη σκέπτονται ένα rotation στο πρόγραμμα και στους παρουσιαστές του σταθμού.

Y.Γ  Ο Γιώργος Καραμέρος την Κυριακή παρακαλούσε επί ώρα να δείξουν στην οθόνη την φωτογραφία της Ραχήλ Μακρή στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου. Οι πίσω από τις κάμερες δεν του έκαναν το χατήρι κι αυτός έδειξε «κατανόηση» κουνώντας περιπαικτικά το κεφάλι . Τα προβλήματα είναι πολλά και αυτό το εισπράττει κι ο τηλεθεατής...