ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δέκα χρόνια ζωής για την Athens Voice

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Ήταν φθινόπωρο του 2003, όταν εμφανίστηκε στους δρόμους της Αθήνας το πρώτο εβδομαδιαίο free press στην Ελλάδα. Το πρώτο ποιοτικό εφημεριοδικό της νέας χιλιετίας, με ανατρεπτική, ροκ εν ρολ διάθεση που θα ξαφνιάσει τον κόσμο, θα συζητηθεί, θα υμνηθεί, θα διαμορφώσει τάσεις, θα γίνει και το ίδιο τάση, θα εμπνεύσει τραγούδι, σίριαλ και θεατρική παράσταση, θα λάβει παθιασμένα γράμματα ορκισμένων φαν. Πολλοί θα προσπαθήσουν να το αντιγράψουν και να το ξεπατικώσουν. Πολλοί θα τρέξουν στα πάρτι και τις γιορτές που διοργανώνει σε πλατείες. Από τις σελίδες του θα παρελάσουν, σχεδιάζοντας εξώφυλλα και υπογράφοντας άρθρα, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα.
Η ATHENS VOICE κλείνει δέκα χρόνια ζωής, στα οποία παρέμεινε σταθερά Νο1 στις προτιμήσεις του κοινού. Και τα γιορτάζει με ένα σούπερ επετειακό-συλλεκτικό τεύχος 164 σελίδων. Τι συνέβη..
αυτά τα δέκα χρόνια; Ποια είναι τα άρθρα και τα αφιερώματα που συζητήθηκαν; Ποια είναι τα μεγάλα ονόματα που χάρισαν την υπογραφή τους στην εφημερίδα; Ποια editorial του Φώτη Γεωργελέ άφησαν εποχή; Ποιες στήλες ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν και έγιναν μόδα; Πώς αποτυπώθηκαν τα καυτά γεγονότα των τελευταίων δέκα ετών στις σελίδες της; Τι απόψεις, ματιές και εμπειρίες μοιράστηκαν οι φίλοι και οι αναγνώστες της; Ποιες εκδόσεις της εφημερίδας, βιβλία, περιοδικά (SOUL, LOOK, HOME) και city guides άφησαν το στίγμα τους;
Αποσπάσματα άρθρων, ευχές φίλων και πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα μας κάνει να αναπολήσουμε τα τελευταία δέκα χρόνια, ιδωμένα μέσα από το πρίσμα του πρώτου και μεγαλύτερου free press της πόλης.
Αναζητείστε το στα stand της πόλης.