ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Aρτος και θεάματα από την ΕΣΗΕΑ

Με ανακοινώσεις της η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών γνωστοποιεί τις προυποθέσεις για να δοθούν και φέτος οικονομικά βοηθήματα στα άνεργα μέλη της Ενωσης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Το ύψος του βοηθήματος ορίζεται φέτος στα 700,00 ευρώ ενώ επιπλέον 100,00 ευρώ θα δοθούν για κάθε ανήλικο παιδί του δικαιούχου (δείτε εδώ τις προυποθέσεις για τη λήψη του χριστουγεννιάτικου βοηθήματος).
Επίσης το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξασφάλισε έκπτωση 40% για τα μέλη και τα παιδιά των μελών, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη μουσική παράσταση «Άννυ», η οποία ανεβαίνει στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου (Πειραιώς 254, Ταύρος). Η έκπτωση δίδεται για τις..
παραστάσεις που θα δοθούν την Παρασκευή, 13 και την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, ώστε να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, τηλ.: 210-3675400).