ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Με 50,70 ευρώ αγοράζεις έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Πάρτε μολύβι και χαρτί και υπολογίστε: 3.600 ευρώ πήρε το "Κόκκινο" από τις φαρμακοβιομηχανίες, διά τις 72 έδρες του ΣΥΡΙΖΑ, μας κάνει 50 ευρώ στρογγυλά κι αν αφαιρέσεις τον Τατσόπουλο που είναι συνεργαζόμενος (με ποιον;), τα 50 γίνονται 50 και 70 λεπτά και να μην τα υποτιμάτε τα 70 λεπτά, γιατί παίρνεις κουλούρι αφράτο από την Ξάνθη και σου περισσεύουν και 10 λεπτά να τα δώσεις στη Μέρκελ να τα δώσει στον Σαμαρά. Κι επειδή η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί εξέχων μέλος του διαβόητου Λόμπι της Δραχμής, να σας πούμε ότι τα 50,70 ευρώ είναι 17.238 δραχμές, που με 17.238 δραχμές αγόραζες επί Παπάγου οικόπεδο στα Σούρμενα και έχτιζες μέσα δυάρι με ελενίτ και κουρελού.
Οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ πήραν από 50,70 ευρώ ο καθένας και η καθεμία για να χαρίσουν 480 εκατομμύρια ευρώ στη βιομηχανία των φαρμάκων. Δηλαδή, η βιομηχανία επένδυσε..
3.600 ευρώ, για να βγάλει 480 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι είχε απόδοση 1.332.960%! Μιλάμε για και γαμώ τις επενδύσεις. Τέτοια επένδυση είχαμε να δούμε από τότε που ο Οιδίποδας κέρδισε το Βασίλειο της Θήβας της Επτάπυλης απαντώντας σε κάτι χαζές ερωτήσεις της Σφίγγας. Τον ξεπεράσανε τον Οιδίποδα οι φαρμακοτρίφτες και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να σκοτώσουνε τον μπαμπά τους και να μαγαρίσουνε τη μαμά τους.

Ξαναπάρτε μολύβι και χαρτί και ξαναγράψτε: Το "Κόκκινο" έχει πάρει και 3.000 ευρώ για να διαφημίσει το οκτάσπορο ψωμί, αυτό που έχει σιτάρι, βρώμη, κριθάρι, σίκαλη και σιτάρι, βρώμη, κριθάρι, σίκαλη αλλά από άλλους γονείς. Τρία χιλιάρικα διά του 72, ίσον 41,666 ευρώ έκαστος -το 'ξερα εγώ ότι είναι αντίχριστοι- κι αν αφαιρέσεις τον Τατσόπουλο που είναι συνεργαζόμενος (με ποιον;) γίνονται 41,25 και μην τα υποτιμάτε τα πενήντα λεπτά, γιατί με τα πενήντα λεπτά παίρνεις ένα μπουκάλι νερό, ποτίζεις ένα μπονζάι, το πουλάς και θησαυρίζεις. Σε δραχμές τα 42,25 είναι 14.365, που επί Πλαστήρα αγόραζες μια λίμνη και έβαζες μέσα παπάκια να τσαλαβουτάνε.

Προσέξτε τώρα ποιο είναι το πρόβλημα. Για να διατηρήσουν οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ την επενδυτική απόδοση του 1.332.960% που πέτυχαν με τη φαρμακοβιομηχανία, θα πρέπει να αποφέρουν στη βιομηχανία του οκτάσπορου το ποσό των 399,888 εκατομμυρίων ευρώ. Τούτο μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: Ή να καταψηφίσουν επειγόντως κάποια τροπολογία που θα πλήττει τα συμφέροντα της αρτοβιομηχανίας ή να τρώνε από δώδεκα καρβέλια οκτάσπορο την ημέρα ο καθείς, για τα επόμενα 8.234 χρόνια. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να βάζουν μέσα και κασέρι.

Το Μega που έχει έναν μόνο βουλευτή, τον Ανδρέα Ψυχάρη, υπολογίζει το κόστος ευκολότατα: Είναι 98 εκατομμύρια, μείον τα έξοδα φακέλου. Εκτός αν συνυπολογιστούν και οι συνεργαζόμενοι βουλευτές με τον Βήμα FM, οπότε το μοναδιαίο κόστος μειώνεται στο μισό.
  
Ανανδρανιστάκης Γιώργος