ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αve Caeser!..

Eξυπνος επιχειρηματίας στο χώρο των media αποδεικνύεται τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου. Σε μια δύσκολη εποχή που ακόμη και το προτυπό του, ο ισχυρός μιντιάνθρωπος Σταύρος Ψυχάρης, βρίσκεται σε αδιέξοδο, ο Ν. Χατζηνικολάου έχει δημιουργήσει τον (σχεδόν) δικό του πανίσχυρο όμιλο. Ενα μιντιακό συγκρότημα που περιλαμβάνει μια επιτυχημένη εφημερίδα (Real News), ένα σάιτ με χιλιάδες «κλικ» κι ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο (Real fm) που «πετάει».
Κι όλα φυσικά τα προμοτάρει καθημερινά (και δωρεάν) μέσα από έναν τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας από τον οποίον έχει και λαμβάνειν!..
Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η δημιουργία ενός αθλητικού ραδιοφώνου που βρίσκεται στα..
σκαριά από την ομάδα Χατζηνικολάου.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο Ν. Χατζηνικολάου εμφανίζεται λίγο άτονος, πεσμένος και κουρασμένος. Η κούραση - για κάποιους βαρεμάρα-  φαίνεται καθαρά και από τις εκπομπές του enikou στο Star (αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να πάρει «φαλάγγι» τον Πρετεντέρη...).
Πάντως είναι φυσικό και επόμενο ο Ν. Χατζηνικολάου να είναι κουρασμένος καθώς και τα χρόνια περνάνε αλλά και τα πράγματα με τα οποία ασχολείται είναι πάρα πολλά ακόμη και έναν χαλκέντερο δημοσιογράφο του δικού του βεληνεκούς.
Αve Caeser!..