ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Uniqe Media από Ζαμπέτογλου - Αργυρόπουλο

 * Σε τροχιά σύγκρουσης ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ Αναμένονται σύντομα εξελίξεις.
* Στις 27 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της Nova εναντίον του ΣΚΑΪ για τη χρήση αποσπασμάτων της Super League.
* Ονομάζεται Uniqe Media, έχει έδρα το Μαρούσι και σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων καθώς και κινηματογραφικών και θεατρικών έργων. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 24.000 ευρώ και στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν οι Δημήτρης Αργυρόπουλος και Τρύφων Αργυρόπουλος καθώς και η δημοσιογράφος Αναστασία Ζαμπέτογλου (ΣΚΑΪ / joy και περιοδικό Like).
* Στην εστίαση παράλληλα με το ραδιόφωνο στρέφει το ενδιαφέρον του ο Ηλίας Μαμαλάκης, που..
συνέστησε την εταιρεία «Μπουκιά και συχώριο – Επιχειρήσεις Εστίασης ΕΠΕ» με τους Παν. Σκληρή και Ολγα Καρύδη. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 30.000 ευρώ.
* Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου (στις 20.30 στο Floral) οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika θα παρουσιάσουν τον πρώτο τίτλο και το πρώτο διαφημιστικό βίντεο του νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν για τον φασισμό και την οικονομία.
- πηγή: Τυπολογίες / Παρόν