ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ποιος σώζει το ραδιόφωνο του ΔΟΛ;

@ Πιο απονευρωμένο, σακατεμένο, αχταρματζίδικο, μωροφιλόδοξο και εκτός τόπου και χρόνου τηλεοπτικό ποδαρικό δεν μπορούσε να γίνει. Κάποιος «σφύριξε» στους διασωθέντες τηλεπαρουσιαστές (και παρουσιάστριες, βεβαίως βεβαίως) ότι οι δείκτες της διαφήμισης παρουσιάζουν μικρή άνοδο και τρέξανε να μπούνε στη χρονοκάψουλα, να συναντήσουν ξανά τις πίστες, τα πεταμένα πούλουδα και τα σπασμένα πιάτα. Κάποιοι δεν θα βάλουν μυαλό ποτέ και ίσως αυτό να είναι το ευτύχημα.
@ Δάκρυα πικρά (κάποια σαφώς κροκοδείλια) για τους απολυμένους του ΔΟΛ. Και ερωτήματα για το πώς από τον «Βήμα FM» δεν υπήρξαν απώλειες. Μα για τον απλούστατο λόγο ότι το ραδιόφωνο..
του συγκροτήματος, εξακολουθεί να λειτουργεί ως ανεξάρτητο – από τον υπόλοιπο Όμιλο – Μέσο. Και να υπακούει σε άλλους νόμους. Και με καλύτερες «προσφύσεις», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
@ Δραστικές λύσεις αναζητούνται στο Star. Δεν θα είναι περίπατος η κόντρα των δελτίων. Είχαν δρομολογηθεί κάποιες αλλαγές (και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος) για τον Δεκέμβριο, αλλά τα ισχνά ποσοστά ίσως επισπεύσουν τις αποφάσεις. Για την ώρα πάντως, τα Σαββατοκύριακα το… «ανανεωμένο» δελτίο του Star επιμένει στο lifestyle. Ή σε ό,τι απέμεινε από δαύτο τελοσπάντων, έτσι για να έρθει στα ίσα του ο μέσος όρος.
@ Όσο για την άλλη λύση, τη λύση – εξπρές για το «έγκλημα», όπως γράφτηκε, των αμαρτωλών και άνευ αδειών καναλιών, για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, συνέβησαν απλώς τα αναμενόμενα. Για χρόνια, η λύση αυτή είχε ονοματεπώνυμο και… νόμιμη άδεια λειτουργίας.
@ Αλήθεια, το ΕΣΡ με όλους εκείνους τους “μικρούληδες” της μικρής οθόνης που αγαπούσαν τη Χρυσή Αυγή και τα τέκνα της και τους έδιναν αβέρτα αεροχρόνο, έχει κάτι να σημειώσει, παρατηρήσει, υπογραμμίσει;