ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Ασπρισε» ο Κασιδιάρης...

Σοκ για το πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού των νεοναζί της Χρυσής Αυγής από το κατηγορητήριο εναντίον του. Ο Ηλίας Κασιδιάρης -επονομαζόμενος «νέγρος» και «αφρικανός» από ευρωπαίους ομοϊδεάτες του λόγω του σκούρου χρώματός του-  «άσπρισε» όταν πληροφορήθηκε το κατηγορητήριο εναντίον του, που περιλαμβάνει από βιασμούς, ανθρωποκτονίες, αρπαγές ανηλίκων μέχρι βαριές σωματικές βλάβες...
Το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος του Κασιδιάρη, περιγράφει μια οργάνωση δομημένη κατά τα πρότυπα του Χίτλερ με στρατολογήσεις ανηλίκων, αλλά και ομάδες μάχης. Για τον Κασιδιάρη επιφυλάσσεται ο ρόλος του υπευθύνου για τη στρατιωτική εκπαίδευση, ακόμα και με αληθινά πυρά. Σοκάρουν οι αναφορές του κατηγορητηρίου για «αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές..
επιθέσεις από νεοτέρας ηλικίας άτομα, για μηχανοκίνητες ομάδες με τον τίτλο Inova, αλλά και για ιδεολογία περί την υπεροχή της αρίας φυλής που οδήγησε σε δεκάδες αιματηρές επιθέσεις».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ενώπιον του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς, αναμένεται να αρνηθεί όλες τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ θα αμφισβητήσει και τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας επικαλούμενος μη άρση της βουλευτικής ασυλίας.