ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ποιος έχει ανάγκη από χορηγούς;

Πάντως όχι οι Ενοπλες Δυνάμεις...

Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν έχουν ανάγκη από χορηγούς, είτε οργανώνουν παρελάσεις, είτε σχεδιάζουν την άμυνα της χώρας, γιατί οι χορηγοί έχουν έμμεσα ή άμεσα απαιτήσεις ανταπόδοσης, δήλωσε ο Θ. Δρίτσας, βουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα της «χορηγίας» των παρελάσεων.
Οι ένοπλες δυνάμεις και τα στελέχη τους έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα, τόνισε ο Δρίτσας, προσθέτοντας ότι η συμμετοχή των αρμάτων και των πολεμικών αεροσκαφών στις παρελάσεις, προφανώς, δεν ανήκουν σε αυτά.
Όπως επεσήμανε, η αντιδικία ΠΑΣΟΚ– ΝΔ θα ήταν ευκαιρία αντιδράσεων θυμηδίας, ως θεατρική..
παράσταση τεχνητής αντιπολίτευσης μέσα στο κοινό έργο της μνημονιακής συγκυβέρνησης, αν δεν αναδείκνυε την τραγική πραγματικότητα κυβερνητικής υποτίμησης τόσο των προβλημάτων, όσο και της νοημοσύνης των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.
«Κορύφωση της απαράδεκτης ελαφρότητας, το "άλλοθι" της ανάληψης της δαπάνης από … χορηγούς! Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν περισσότερο» δήλωσε ο κ. Δρίτσας, ζητώντας από τους «χορηγούς» να δείξουν την πατριωτική τους ευαισθησία προς την κατεύθυνση της διαφάνειας των προμηθειών προς τις ένοπλες δυνάμεις.
 - nonews-news