ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Tα νούμερα της Πόπης

Πολύ καλά ξεκίνησε για την Πόπη Τσαπανίδου η χρονιά στη νέα της τηλεοπτική στέγη. Ο άγριος καυγάς το πρωί στο STAR με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, της έδωσε «αέρα» με την ανάλογη τηλεθέαση και τα νούμερα που σημειώνει μια εκπομπη σε ανάλογες περιπτώσεις.
Βέβαια η δημοσιογράφος συγχύστηκε πάρα πολύ και έχασε τη διάθεσή της καθώς υπήρξε έντονη λογομαχία και ο Π. Καμμένος την αποκάλεσε «ψεύτρα» και «γελοία». Η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της απαντώντας του πως κανονικά θα έπρεπε να τον πετάξει έξω από το στούντιο αλλά λόγω ευγένειας δεν το κάνει. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τελικώς αποχώρησε από το στούντιο.
Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του που έγινε σε ιδιαιτέρως τεταμένο κλίμα ο..
Καμμένος είπε: «Είμαστε αστικό κόμμα και δεν υιοθετούμε τη βία» αναφερόμενος στην φράση περί «λιντσαρίσματος» Πάχτα που προκάλεσε αντιδράσεις.
«Δεν ήταν δήλωση στις κάμερες, ήταν μια συζήτηση που είχα με μανάδες που τα παιδιά τους έπιναν επι 22 ημέρες νερό με αρσενικό. Με ρώτησαν λοιπόν: Τι να κάνουμε με τον Πάχτα; Να τον λιντσάρουμε; Και τους είπα: Ναι, να τον λιντσάρετε πολιτικά» τόνισε ο Καμμένος και επέμεινε: «Δεν είπα να τον δείρουν, είπα να τον λιντσάρουν πολιτικά».
Οταν η Τσαπανίδου του έδειξε το βίντεο, ο Καμμένος σηκώθηκε κι έφυγε πριν τον πετάξει έξω από το στούντιο του STAR η δημοσιογράφος...