ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδού ποιοι έδωσαν την εντολή δολοφονίας

Λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, ο βουλευτής Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός είχε δύο τηλεφωνικές συνομιλίες με τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ αναφέροντας πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε ότι μεταξύ των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής, σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο συνομιλίες, ενώ από τις ίδιες αναλύσεις προκύπτει πως ο Πατέλης είχε δεχθεί άλλα τρία τηλεφωνήματα λίγη ώρα πριν ο Παύλος Φύσσας πέσει νεκρός από τις μαχαιριές του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά.
Στο ΕΘΝΟΣ δημοσιεύεται και το δεύτερο μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξης από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής όπου αποκαλύπτονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης των χρυσαυγιτών καθώς και σκληρά περιστατικά βίας κατά αλλοδαπών: «Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει..
Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι». Προσθέτει δε πως «για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς».